Saturday, May 22, 2010

Kanapasta


300-400g kana
Pastat (obviously..) eelistatult penne
Toorjuustu 200-400g
1 suur pakk kohvikoort
Sibul
Küüslauk
Paprika või tomat
Soovi korral shampinjone
Riivitud parmesani
Maitsestada: soo, pipar, kuivatatud paprika

Pane pasta keema. Prae kana, maitsesta soola, pipra ja paprikaga. Prae hakitud tomatid või paprika (kui viitisid, siis eraldi pannil, sest neist tekib palju vedelikku mis muudab kana ligaseks). Lisa tomatid või paprika ja kana pastale (või sinna anumasse, kust tahad serveerida. arvesta, et seda tuleb päris palju, koos vedelikuga, potis parem vähe). Lisa toorjuust ja koor, sega vaikselt. Kuumuta, ära keema lase. Lisa veel soola ja pipart, ja ongi valmis! Peale riivitud parmesani

No comments:

Post a Comment